Uitnodiging 2024 onderzoek dienstverlening LVVN Attaché Netwerk

Wij nodigen u graag uit om mee te doen aan een onderzoek over de dienstverlening door de teams van ons wereldwijde LVVN Attaché Netwerk (voormalig landbouwattachénetwerk). Wij werken voortdurend aan de optimalisering van de dienstverlening en we zijn erg benieuwd naar uw ervaring. U kunt meedoen door het invullen van een korte vragenlijst tot en met 18 oktober.

enquete emojis

LVVN Attaché Netwerk

De teams in het LVVN Attaché Netwerk zijn werkzaam op 62 Nederlandse ambassades en/of consulaten en bedienen van daaruit 77 landen. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, EU in Brussel en OESO in Parijs.

Voor wie?

Heeft u dit jaar contact gehad met (een van) onze raden, attachés, adviseurs of medewerkers van het LVVN Attaché Netwerk (ook bekend als landbouwattachénetwerk of LNV Attaché Netwerk) op de Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland? Dan willen wij graag weten hoe u de dienstverlening van ons netwerk heeft ervaren en hoe wij die kunnen verbeteren. Het kan zijn dat het contact via email, telefoon of een fysieke ontmoeting is gegaan.

Vragenlijst

We nodigen u daarom van harte uit om mee te werken aan dit onderzoek zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. We stellen uw mening op prijs. De vragenlijst is in het Nederlands en duurt ongeveer 10 minuten om in te vullen.

Klik hier om mee te doen aan de vragenlijst onderzoek dienstverlening LVVN Attaché Netwerk. U kunt meedoen tot18 oktober 2024.

Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking!

LVVN Attaché Netwerk HQ