Webinar PIB: een agro- of tuinbouwcluster begeleiden

Heeft u kennis van de agro- of tuinbouwsector in Nederland en heeft u hierbinnen een netwerk? Bent u een goede organisator en wilt u zich inzetten voor de internationale ambities van deze sector? Wij zijn op zoek naar clustercoördinatoren voor het Partners International Business (PIB)-programma. Neem deel aan dit webinar op 19 juni voor meer informatie hierover!

Eggplant horticulture
Beeld: Wageningen Universiteit & Research

Partners for International Business

Partners for International Business (PIB) is een publiek-privaat programma voor een cluster van minimaal 5 Nederlandse bedrijven. De bedrijven moeten wel allemaal actief zijn in dezelfde (sub)sector. Het doel van zo'n cluster is om zich samen te positioneren en toegang te krijgen tot een bepaalde doelmarkt.

Voor meer informatie bekijk de PIB-pagina op RVO.nl.

Voor wie?

Wij zijn op zoek naar organisaties die zulke clusters in de sectoren agro en tuinbouw willen coördineren. Tijdens het webinar hoort u veel meer over PIB en wat er van clustercoördinatoren verwacht wordt.

Waarom deelnemen?

In het webinar 'Hoe begeleid je een cluster agro- of tuinbouwbedrijven bij het internationaal zakendoen?' vertellen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en een ervaren PIB-coördinator: 

  • wat het Partners for International Business-programma inhoudt;
  • wat het bedrijven kan opleveren;
  • welke rol de coördinator speelt;
  • hoe je hiermee start.

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 17 juni 2024, 17:00 uur. Deelname is kosteloos. 

Na aanmelding krijgt u een bevestiging en een deelnemerslink. Hiermee kunt u op 19 juni van 16:00 - 17:00 uur het webinar online volgen.

Geef bij het aanmelden uw vragen vooraf door. Of stel ze tijdens het webinar via de live-chatfunctie.

Meer informatie

Bekijk de RVO website voor meer informatie over dit webinar

U kunt ook contact op nemen met: