NL Paviljoen op BIOFACH 2025

Bent u actief in de biologische sector? En wilt u meer weten over marktkansen voor biologische producten in Duitsland en daarbuiten? Neem dan deel aan het NL (Nederland) Paviljoen op vakbeurs BIOFACH 2025. Deze vakbeurs is van 11 tot en met 14 februari 2025 in Neurenberg (Duitsland).

Beeld: ©Eduard Wellmann

BIOFACH 2025

BIOFACH is wereldwijd de belangrijkste internationale vakbeurs voor biologische voeding. De vakbeurs trekt regionale, nationale en internationale bezoekers. Zij komen naar 'Neurenberg Messe' om alles te weten over biologische landbouw en voeding. En om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

NL Paviljoen

Op BIOFACH 2024 was er een NL Paviljoen. Door het grote succes van die editie organiseert het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit dit opnieuw in samenwerking met het LAN team op de Nederlandse ambassade in Berlijn en met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Het NL Paviljoen op BIOFACH 2025 komt in hal 5 te staan.
 

Waarom deelnemen?

Deelnemers kunnen op het NL Paviljoen:

  • hun bedrijf en/of biologische producten presenteren aan regionale, nationale en internationale bezoekers. 
  • netwerken binnen het vakgebied van biologische voeding en landbouw. 
  • kennisdelen.
     

Deelname en kosten

Deelname aan het NL Paviljoen op BIOFACH 2025 kost € 1.379 per organisatie, exclusief BTW (maximaal 2 personen). Dit is inclusief de co-exhibitor fee die wij afdragen aan de vakbeurs zelf. Voor ieder extra persoon betaalt u € 250 exclusief BTW. Iedere deelnemer meldt zich apart aan. Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Heeft u interesse in deelname aan dit paviljoen? Meld uw interesse dan via deze link. U krijgt automatisch een bericht zodra aanmelden mogelijk is.

Aanmelden zal vanaf eind augustus 2024 mogelijk zijn.

Meer informatie

Heeft u vragen over het NL Paviljoen op BIOFACH 2025?

Neem dan contact op met: 

  • Ka Keung Leung, Project Manager bij RVO (ka.leung@rvo.nl)
  • Mike van Leeuwen, Project Manager bij RVO (mike.vanleeuwen@rvo.nl)