Uitnodiging voor deelname onderzoek dienstverlening LNV Attaché Netwerk

Wij nodigen u graag uit om mee te doen aan een onderzoek over de dienstverlening door de teams van ons wereldwijde LNV Attaché Netwerk.  Onze teams zijn werkzaam op 60 Nederlandse ambassades en/of consulaten en bedienen van daaruit 80 landen. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, EU in Brussel en OESO in Parijs. Wij werken voortdurend aan de optimalisering van de dienstverlening en we zijn erg benieuwd naar uw ervaring. U kunt meedoen door het invullen van een korte vragenlijst.

Onderzoek dienstverlening LNV Attaché Netwerk

Voor wie?

Bent u werkzaam in een bedrijf, kennisinstelling, non-profit organisatie of andere organisatie? En heeft u dit jaar contact gehad met (een van) onze attachés, adviseurs of medewerkers van het LNV Attaché Netwerk (ook bekend als landbouwattachénetwerk) op de Nederlandse ambassades en consulaten in het buitenland? Het kan zijn dat het contact via email, telefoon of een fysieke ontmoeting is gegaan.

Vragenlijst

Wij willen graag weten hoe u de dienstverlening van ons netwerk ervaart. We nodigen u daarom van harte uit om mee te werken aan dit onderzoek zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. We stellen uw mening op prijs. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst is in het Nederlands. U kunt meedoen tot 7 januari.

Klik op de link om mee te doen aan de vragenlijst onderzoek dienstverlening LNV Attaché Netwerk.

Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking!

LNV Attaché Netwerk HQ