Kansrijk Egypte biedt Nederlandse bedrijven mogelijkheden

Ondanks dat Egypte een uitdagende markt kan zijn, zijn er diverse kansen voor Nederlandse bedrijven om zaken te doen in dit prachtige land. Daarom willen wij u graag uitnodigen voor een unieke workshop op 6 november, waarbij Nederlandse landbouwbedrijven en importeurs samenkomen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om mogelijkheden te bespreken op het gebied van klimaat- en watervriendelijke landbouw in Egypte.

Event Water & Smart Agri - Dutch

Tijdens deze workshop krijgt u tevens de gelegenheid om meer inzicht te verkrijgen in de plannen van de Nederlandse ambassade in Caïro. Hierbij zult u kennismaken met Tycho Vermeulen, de landbouwraad in Egypte. Het evenement heeft als hoofddoel het verkennen van de mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers in Egypte op het gebied van importeren, kassenbouw, koelketenontwikkeling en meer.

Wij moedigen Nederlandse bedrijven aan die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan deze workshop, om zich zo spoedig mogelijk aan te melden door een e-mail te sturen naar BDC@rvo.nl ,Dit is een uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden en belangrijke contacten te leggen binnen het Egyptische agrarische domein.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 6 november om samen de mogelijkheden van de Egyptische markt te verkennen en te bespreken hoe we deze uitdagingen op een slimme en duurzame manier kunnen omarmen. Schrijf de datum alvast in uw agenda en reserveer uw plek!