LNV Attaché Netwerk evenement open voor inschrijving

De LNV raden en LNV attachés (ook bekend als landbouwraden en -attachés) komen donderdagmiddag 2 november 2023 bijeen bij EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Tijdens deze bijeenkomst gaan zij graag persoonlijk en informeel met u in gesprek. U bent van harte welkom om deel te nemen. U kunt zich vanaf nu aanmelden via onderstaande link. Het evenement wordt georganiseerd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

LNV Attaché Netwerk evenement

Voor wie?

Het event is bedoeld voor alle bedrijven, kennisinstellingen, belangenorganisaties en andere stakeholders in het LNV-domein die internationaal actief zijn of willen worden, van startend tot ervaren. Dus niet alleen als u werkzaam bent in de primaire agrarische sector of verwerkende industrie, maar ook als uw expertise, dienst of product internationaal bijdraagt aan innovatieve antwoorden die de productiviteit, veerkracht en weerbaarheid van het mondiale voedselsysteem duurzaam verbeteren en de natuur en biodiversiteit versterken.

Programma

Donderdag 2 november 2023

Aanmelden

Via onderstaande registratielink kunt u zich aanmelden. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 oktober, maar wacht niet te lang in verband met de maximale capaciteit.

Registratielink LNV Attaché Netwerk evenement

Iedereen dient zich persoonlijk aan te melden. Ook indien u een collega of andere geinteresseerde wil meenemen naar het evenement. De uitnodiging is persoonsgebonden.

 

Locatie en bereikbaarheid

EXPO Greater Amsterdam (voormalig Expo Haarlemmermeer) is een expositiegebouw met bijhorend terrein bij Vijfhuizen.

Adres: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Voor meer informatie over reizen met OV, auto en parkeerkosten, volg deze link voor bereikbaarheid van Expo Greater Amsterdam.

Wat doet het LNV Attaché Netwerk?

Het LNV Attaché Netwerk is onderdeel van het ministerie van LNV en zet zich internationaal in voor het Nederlandse agro- en natuurdomein. LNV raden en hun teams zijn werkzaam op 60 Nederlandse ambassades en/of consulaten en bedienen van daaruit 80 landen. Ook zijn ze vertegenwoordigers voor Nederland bij internationale organisaties: FAO/WFP/IFAD in Rome, EU in Brussel en OESO in Parijs.

Als deskundige partner dragen zij bij aan een volhoudbaar (ecologisch, economisch, klimatologisch en sociaal-maatschappelijk) mondiaal voedselsysteem en een florerende natuur. Het netwerk ondersteunt Nederlandse beleidsmakers, bedrijven en kennisinstellingen in het LNV domein bij hun internationale ambities. Het heeft hiervoor goede contacten met de overheden en een uitgebreid netwerk. Zo kunnen de LNV raden en hun teams u goed van dienst zijn.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via LAN-events@rvo.nl.