Samenwerking in tuinbouw rond Floriade

Organisaties in de tuinbouw gaan gezamenlijk optrekken om de Floriade Expo 2022 tot een succes te maken. Brancheorganisatie AVAG en GreenTech - RAI Amsterdam hebben hiervoor een samenwerkingsovereenkomst (MoU) getekend met Floriade Expo.

(vlnr) Peter Verdaasdonk (Floriade Expo 2022), Mariska Dreschler (GreenTech) en Harm Maters (AVAG) tekenen samenwerkingsovereenkomst.

De afspraak biedt volgens de drie partijen een goede uitgangspositie voor de wereldtuinbouwtentoonstelling om de samenwerking met de Nederlandse kassen- en technologiesector te versterken.

Op de Floriade Expo 2022 worden de best-practises van de Nederlandse tuinbouw tentoongesteld aan zowel bezoekers als deelnemende bedrijven.

Tussen 2020 en 2022 trekken de organisaties samen op bij verschillende activiteiten. Mogelijkheden die worden verkend zijn seminars, rondleidingen, bedrijfsbezoeken en gespreksbijeenkomsten. Ook wordt er samen opgetrokken om business-to-business te bevorderen binnen de internationale tuinbouwsector. De MoU is daar een eerste aanzet toe.

Floriade Expo 2022
AVAG

Greentech