Festival Omnivore Parijs: groot succes voor Nederlandse gastronomie!
Op 10, 11 en 12 maart had Nederland de eer om gastland te zijn op Omnivore Festival in hartje Parijs, in het land van de gastronomie. Hier hebben wij Nederlandse kwaliteitsproducten onder de aandacht kunnen brengen van Franse chefs en foodies.
Tempting and Surprising, Naturally Dutch!
Omnivore Festival zet de nieuwe keuken in het middelpunt van de aandacht. Verscheidene workshops waren te volgen voor het aanwezige publiek. Onder andere Nederlandse chefs, een kaasexpert, worstenmakers en bartenders deelden hun expertise in deze Franse culinaire omgeving. Zij maakten veel indruk door hun vakmanschap, creativiteit en producten van eigen bodem.
Deze aangelegenheid heeft onderstreept dat wij trots kunnen zijn op de Nederlandse gastronomische cultuur. Meer gastronomisch talent is terug te lezen in het speciaal voor Festival Omnivore uitgegeven magazine 'naturally dutch! tempting & surprising'. U kunt een of meerdere exemplaren aanvragen bij het Landbouwbureau Parijs (claire-vander.wal@minbuza.nl).