Dutch Veal Week in Riyadh, Saoedi-Arabië
De week van 7-13 mei stond in het teken van Nederlands kalfsvlees in Riyadh, Saoedi-Arabië. Gedurende de hele week zijn er verscheidene activiteiten georganiseerd die gerelateerd zijn aan kalfsvleespromotie.
Op maandag 7 mei werd de kalfsvleesweek geopend in het Riyadh Marriott hotel, waar de hele week een speciaal kalfsvleesmenu wordt aangeboden, met sponsoring van Van Drie Group. Chef Edgar Bührs van Van Drie Group is zelf aanwezig, voor Nederlanders geldt gedurende de hele week een speciale korting van 25% in het Terrace Grill restaurant. Op dinsdag 8 mei is er een masterclass veal cooking voor chefs van 5 sterren restaurants georganiseerd. S'avonds werd er een netwerkreceptie gehouden in de residentie van Hans van der Beek, landbouwraad voor de GCC, gehouden, met een bijzonder kalfsvleesbuffet. Op donderdag 10 en vrijdag 11 mei zal Chef Edgar in twee filialen van SPAR supermarkt in Riyadh kalsvlees promoten voor bezoekers van de supermarkt.