Holland Paviljoen op de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo

Bent u ondernemer in de vee-, gevogelte- of zuivelindustrie? Heeft u interesse in één van de grootste melkproducerende landen? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen tijdens de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock (PPDL) Expo in Karachi, Pakistan van 20 tot en met 22 juli 2018. U kunt zich tot uiterlijk 15 april aanmelden.

Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo

De eerste editie van de PPDL-expo brengt de belangrijkste spelers uit de vee-, gevogelte- of zuivelindustrie samen. Bezoekers zijn boeren, producenten van zuivelproducten en consumenten.
De expo richt zich op:

  • zuivelindustrie
  • verwerkingsindustrie
  • vee-import
  • gevogelte
  • diergezondheid

Holland Paviljoen

Bij voldoende interesse van Nederlandse bedrijven (minimaal 4) organiseert de Nederlandse ambassade een Holland Paviljoen op de beurs. Tijdens de expo zijn er 4 conferenties. De Nederlandse ambassade kan een aanbeveling doen voor Nederlandse sprekers.

Kansen voor Nederlandse Ondernemers

Pakistan is met 200 miljoen inwoners het zesde land ter wereld qua inwonersaantal. Het land heeft een bevolkingsgroei van 2%. De economie groeit jaarlijks met meer dan 5%. De groeiende stedelijke middenklasse consumeert steeds meer verwerkt voedsel en fastfood. De fastfoodsector groeit jaarlijks met 21%. Pakistanen consumeren per persoon jaarlijks 189 liter melk, waarvan bijna 95% rauwe melk. De gevogeltesector groeit met 10-12% per jaar. De komende jaren zal er een overgang naar verwerkte melk plaatsvinden. Pakistan biedt daarmee grote kansen voor Nederlandse ondernemers, met name nu de veiligheidssituatie in het land sterk is verbeterd.

Deelname en kosten

Heeft u interesse in deelname aan het Holland Paviljoen? Meld u aan per e-mail vóór 15 april. Deelname aan het Holland Paviljoen is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Locatie:

Karachi Expo Centre
Gulshan-e-Iqbal Main University Road
75300 Karachi
Pakistan

Organisator:

Nederlandse ambassade in Islamabad

Deelname:

  • Aanmelden vóór 15 april 2018
  • Deelname Holland Paviljoen is gratis bij voldoende interesse Nederlandse bedrijven (minstens 4)
  • Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening

Meer informatie

Meer informatie over de expo vindt u op de website van de Pakistan Poultry, Dairy & Livestock Expo.

Voor vragen over het Holland Paviljoen neemt u contact op met:

Winnie van der Wal
E: isl-ea@minbuza.nl