Meld u nu aan voor het Holland paviljoen op de 5e editie van Food Matters Live!

Van 20 tot en met 22 november 2018 vindt in ExCel London de 5e editie van Food Matters Live plaats. De Nederlandse ambassade zal met een Holland paviljoen Nederlandse bedrijven ondersteunen die hun natuurlijke, biologische en voedzame producten of hun functionele voedingssupplementen willen presenteren aan Britse inkopers uit de retail- en foodservicesector.

Food Matters Live Dutch Pavilion

Food Matters Live is een beurs die zich richt op de relatie tussen voeding, gezondheid en duurzaamheid. Met meer dan 16000 bezoekers, 800 standhouders en 400 sprekers biedt de beurs een unieke mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen met potentiële partners en klanten in het Verenigd Koninkrijk.

De Britse markt biedt volop mogelijkheden voor Nederlandse producten die met gebruik van slimme technologieën inspelen op de toenemende vraag naar gezonde, smaakvolle en duurzame voeding. Het Holland paviljoen is daarom dit jaar opnieuw aanwezig op Food Matters Live om innovatieve Nederlandse producten te laten zien die voldoen aan de hoogste standaarden.

Bedrijven die een stand boeken in het Holland paviljoen kunnen profiteren van de gezamenlijke ‘Holland Lounge’, gesponsord door de Nederlandse ambassade, en kunnen zich gratis aanmelden voor een ‘Meet the Buyer’-pakket.

Meer informatie is te vinden op de website van Food Matters Live en in de brochure over het Holland paviljoen (zie onderstaande links).