Nieuwe benoeming LVVN-raad Marokko

Recentelijk is mevrouw Patricia de Vries-van Loon benoemd als LVVN-raad op de Nederlandse ambassade in Rabat, met als werkgebied Marokko. Zij zal starten met haar nieuwe functie vanaf 1 oktober 2024. Vanuit het Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) wensen wij haar veel succes.

Mevrouw Patricia de Vries-van Loon is momenteel werkzaam als Chief Phytosanitary Officer bij de directie Plantaardige Agroketens en Voedselkwaliteit (PAV) van het ministerie van LVVN in Den Haag.

De huidige LVVN-raad, de heer Jaap Satter, keert terug naar het ministerie van LVVN.

Wereldkaart juli 2024

Het buitenlandse netwerk van het ministerie van LVVN (LVVN Attaché Netwerk (LAN)) ondersteunt de Nederlandse overheid, bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en het maatschappelijk middenveld bij hun internationale ambities in het domein van landbouw, visserij, voedsel en natuur. Onze LAN-teams zijn werkzaam op 62 Nederlandse ambassades en/of consulaten-generaal en bedienen van daaruit 77 landen. Daarnaast vertegenwoordigt LAN het ministerie van LVVN binnen de Permanente Vertegenwoordigingen bij de volgende internationale organisaties: EU in Brussel, FAO/IFAD/WFP in Rome en OESO in Parijs.