CII “Krishi Bharat” AgroTech beurs in Lucknow, India

Bent u actief in de tuinbouw of zuivelsector en wilt u uw afzetmarkt uitbreiden? Ga mee met de Agro Handelsmissie naar de CII “Krishi Bharat” AgroTech beurs in Lucknow, India, 14 tot 18 November 2024. Dit jaar is Nederland partnerland en de Nederlandse ambassade organiseert een NL Paviljoen. Nederlandse bedrijven die actief zijn in de landbouw, vooral in de tuinbouw- en zuivelsector, en die meer willen weten over de mogelijkheden in de India, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. De Nederlandse deelname zal worden ondersteund door aanwezigheid van een handelsdelegatie van het Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN).

Krishi Bharat 2024

Om de 2 jaar organiseert de Confederation of Indian Industry (CII) de AgroTech India beurs, dit jaar onder de naam Krishi Bharat in de noordelijke stad Lucknow. Het evenement brengt belangrijke spelers uit de landbouwsector in India bij elkaar. CII AgroTech richt zich op duurzame land- en tuinbouw en op modernisering van de sector. Nederland is dit jaar officieel partnerland van de CII AgroTech beurs. Dit betekent dat er extra aandacht zal zijn voor de Nederlandse aanwezigheid.

De Nederlandse ambassade in New Delhi en het Ministerie van LVVN organiseren een handelsmissie rondom de CII AgroTech beurs. Deze missie wordt geleid door dhr. Marten van den Berg, Directeur-Generaal Agro bij het Ministerie van LVVN, ondersteund door de Plaatsvervangend Chief Veterinary Officer dhr. Hendrik-Jan Roest. Samen met de deelnemende bedrijven zullen zij met Indiase overheden en ondernemingen in gesprek gaan over hoe de Nederlandse landbouw kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Indiase landbouw. Er worden diverse netwerkbijeenkomsten en rondetafels voorzien.

Meer informatie over deelname aan de beurs in Lucknow en hoe u zich kunt aanmelden vindt u hier.