Handelsmissie toekomstbestendige tuinbouw naar Peru & Chili

Bent u actief in de tuinbouwsector, of in uitgangsmaterialen? En bent u benieuwd naar zakelijke kansen in Peru en in Chili? Meld u dan uiterlijk 1 september aan voor de handelsmissie voor toekomstbestendige tuinbouw naar Peru en Chili van 20 - 25 oktober.

tuinbouw foto

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Voor Nederland en voor Europa behoren Chili en Peru tot de grootste leveranciers van groente en fruit. Deze Zuid-Amerikaanse landen exporteren vooral veel avocado’s, druiven, asperges, bessen en kersen. Peru en Chili hebben dezelfde afzetmarkten en dezelfde uitdagingen.

Voor wie

Deze handelsmissie is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in klimaat- en toekomstbestendige tuinbouw. 

Bent u een ondernemende vrouw met internationale ambities? De overheid zet zich in voor meer diversiteit en moedigt daarom ook specifiek vrouwelijke ondernemers aan om internationaal te ondernemen.
 

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze missie. Aanmelden kan tot  uiterlijk 1 september 2024. Deelnemen kost € 500 per organisatie, exclusief btw. Voor dit bedrag mogen 2 personen deelnemen. Voor iedere extra persoon betaalt u € 250 exclusief btw. 

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Meer informatie

Lees meer over deze handelsmissie naar Peru in Chili op RVO.nl

Heeft u vragen over deze missie? Neem contact op met:

  • Juli Faassen, projectmanager internationale handel Latijns Amerika bij RVO, 
  • E: Juli.faassen@rvo.nl

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de Nederlandse ambassade in Peru, de Nederlandse ambassade in Chili en Exportpartner.