02 december Handelsmissie tuinbouw naar Turkmenistan

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Turkmenistan

East-West Trade organiseert een handelsmissie naar Turkmenistan, specifiek gericht op de zich snel ontwikkelende tuinbouwsector van het land. Van 2 tot en met 6 december 2024 biedt deze missie, georganiseerd met officiële steun van de Turkmeense overheid, u een unieke gelegenheid om de markt te verkennen, waardevolle zakelijke relaties op te bouwen en kansen op succesvolle marktbetreding te vergroten.

Waarom Turkmenistan?

Turkmenistan ondergaat een snelle modernisering van zijn tuin- en kassenbouwsector. Met een ideaal klimaat, lage energiekosten en een groeiende vraag naar moderne technologieën om productie op te schalen biedt het land aanzienlijke mogelijkheden voor samenwerking en innovatie, met name op het gebied van kassenbouw, waterbeheer, gewasbescherming en resistente rassen, rendementsverhoging en de introductie van nieuwe teeltmethoden.

Kernactiviteiten van de handelsmissie

  • Bezoeken: Ontvang diepgaand inzicht in de lokale tuinbouwsector door middel van bezoeken aan bedrijven in de tuinbouwwaardeketen en relevante (overheids)instituten, waar u de uitdagingen en successen van de sector van dichtbij kunt ervaren.
  • B2B-matchmaking: Profiteer van gerichte één-op-één gesprekken met potentiële zakenpartners, distributeurs en/of klanten, speciaal ontworpen om directe zakelijke kansen te bevorderen.
  • Netwerken en kennisuitwisseling: Leg contacten met lokale ondernemers, overheidsvertegenwoordigers en andere stakeholders tijdens een netwerkevenement, seminar en discussie over actuele trends en ontwikkelingen binnen de sector.

Praktische informatie

De kosten voor deelname bedragen €2.950 (exclusief BTW) per bedrijf (1 persoon), inclusief hotelaccommodatie (6 nachten), ontbijt en lokaal vervoer. Vluchten en overige maaltijden zijn voor eigen rekening. EWTC biedt ondersteuning bij de visumaanvraag.

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie en registratie kunt u contact opnemen via missions@ewtc.nl of telefonisch via +31 (0) 70 2212 168.