26 november 1e Expo Agritech 2024

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Spanje, Malaga

Trade Fair and Congress Center of Malaga (FYCMA)

Van 26 tot 28 november 2024 brengt de 1e editie van de Expo AgriTech 2024 meer dan 8.000 landbouwprofessionals samen in Málaga, op zoek naar de nieuwste innovaties om hun teelt- en oogstprocessen te optimaliseren, de duurzaamheid van de sector te verbeteren en de efficiëntie en concurrentiekracht van hun landbouwactiviteiten te vergroten.

Onder het motto 'Sowing innovation for a field 4.0' presenteert het evenement de meest innovatieve tools en succesverhalen die de sector helpen om de nieuwe eisen beter te begrijpen en concurrerender te zijn, met meer dan 170 exposerende bedrijven en 260 experts van over de hele wereld.

Expo Agritech 2024
Beeld: ©Expo Agritech 2024 / Expo Agritech 2024

Expo AgriTech is het nieuwe innovatie- en technologieplatform voor bedrijven dat zich richt op het verbeteren van het concurrentievermogen van de landbouwsector met een focus op winstgevendheid, productkwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid op de lange termijn.

Het event biedt de kans uw innovatieve ideeën, technologische oplossingen en succesverhalen te delen en te presenteren. De organisatie is daarom op zoek naar boerderijeigenaren, agronomen, landbouwtechnici, coöperaties, technologiecentra, fabrikanten van apparatuur en oplossingen, vertegenwoordigers van de plantenvoedingssector, universiteiten, onderzoekers en de beste professionals in de landbouwsector die de nieuwe 4.0 AgriTech-revolutie willen leiden.

  • Wilt u graag uw verhalen en ideeën delen over een beter beheer van landbouwactiviteiten? Raadpleeg dan de optie voor deelname als spreker aan het event: call for speakers
  • Bent u een innovatieve startup en wilt u graag deelnemen aan het Agritech Startup Forum? Raadpleeg dan de volgende informatie: call for startups

Meer informatie over het event kunt u raadplegen via de officiële website: Expo AgriTech Malaga