05 maart International Conference on Advanced Technologies and their Applications in Agriculture 2025 (ICATAA-25), Kopenhagen, Denemarken

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Absalon Hotel,Kopenhagen

Helgolandsgade 15
1653 Kopenhagen
Denemarken

Deze internationale EN hybride conferentie gaat over geavanceerde technologieën en hun toepassingen in de landbouw (ICATAA - 25). Het doel is om onderzoekers, wetenschappers, academici, beleidsmakers en deskundigen uit de industrie samen te brengen om hun ervaringen en kennis op hun respectieve gebieden te delen.

Beeld: ©Research Plus

Deze conferentie biedt een platform voor deelnemers om ideeën uit te wisselen, onderzoeksresultaten te bespreken, te netwerken, te leren over de laatste vorderingen en ontwikkelingen in hun vakgebied.  
De organisator is Research Plus, een forum voor het organiseren van conferenties dat experts uit verschillende vakgebieden samenbrengt om kennis en samenwerking te bevorderen en stimuleren onder andere innovatie en duurzame groei in de industrie.

Registratie
Early Bird Registration: voor 24.01.2025
Registratie: 18.02.2025
De guidelines en kosten zijn via deze link te vinden Organization (researchplus.co)

Meer informatie is te vinden via de link International Conference on Advanced Technologies and their Applications in Agriculture (researchplus.co) of via de landbouwafdeling (voor de landen Denemarken, Noorwegen en Zweden) van de Nederlandse Ambassade te Kopenhagen, het emailadres is kop-lnv@minbuza.nl