30 augustus Bite Copenhagen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Denemarken, Kopenhagen

Op 30 en 31 augustus wordt wederom de beurs Bite Copenhagen georganiseerd. Deze voedselbeurs wordt gehouden voor de "alternatieve gastronomie" en is gericht op innovatie, duurzame producten en nieuwe manieren om de toekomst van voedsel te benaderen. 

Beeld: ©Bite Copenhagen / Bite Copenhagen

Denk bijvoorbeeld aan veganistische producten, het tegengaan van voedselverspilling, biologisch voedsel en duurzame verpakkingen. Bezoekers kunnen de beurs bijwonen om inspiratie op te doen, nieuwe trends te volgen en te netwerken. Het is ook mogelijk om een stand voor een eigen bedrijf tentoon te stellen.

Volgens de organisatie bezochten 900 bedrijven de vorige editie van Bite Copenhagen in 2017. Voor 2018 zijn 10.000 mensen uitgenodigd om deel te nemen en er wordt een internationaal publiek verwacht.

De toegang tot de beurs is gratis. Wel dient u zich te registreren via de website. Het evenement wordt gehouden in het beurscomplex Bella Center Copenhagen.

Bite Copenhagen is onderdeel van het Copenhagen Cooking & Food Festival. Een ander evenement georganiseerd in dit kader is Spirikum, een festival voor gedistilleerde dranken.

Kijk voor meer informatie, het boeken van een stand of het registreren als bezoeker op de website van Bite Copenhagen (Engels). Voor vragen kunt u via e-mail contact opnemen met chve@bchg.dk.

Beeld: ©Bite Copenhagen / Bite Copenhagen